Sangundervisning

Er du begynder, professionel eller derimellem. Jeg tilbyder sangundervisning basseret på Complete Vocal Technique, til alle der har lyst. Find din egen lyd og udtryk funderet på et sund teknik.

Jeg følger den offentlige musikskolens Covid-19 retningslinjer for sangundervisning. Dvs 2 meter i mellem den er synger og alle andre, spritte af før og efter samt udluftning.

Om min sangundervisning

I min sangundervisning er det dig der bestemmer hvordan du gerne vil lyde. Jeg ser det som mit arbejde, at hjælpe dig til at synge sundt med den stemme og det musikalske udtryk du gerne vil have. Det skal være dejligt at synge, ikke en hård kamp!

Som sanger eller musicalperformer har du brug for at mestre mange forskellige klange og stilarter. Jeg underviser efter metoden “Komplet Sangteknik”, som tillader dette. En metode som mange af Musical Akademiet Fredericia’s sanglærere også bruger.

Herudover arbejder jeg med støtte og vejrtrækningsteknik ud fra metoder udviklet inden for klassisk sang. Dette giver en ekstrem stærk støttefunktion, som er et must for enhver sanger og performer.

Første hjælp til stemmen! Har du tendens til en “træt” stemme, mister du ofte stemmen efter at ha optråt, elle har du mistet stemmen ud af det blå?  Lad mig hjælpe dig med, at genetablere balancen imellem din stemme og din støttefunktion.

Som sanger, der ønsker at synge musical, kan du ikke nøjes med at være god til at synge. Du skal kunne fortælle historier gennem dine sange ud fra et ærligt, personligt udgangspunkt. Dette hjælper jeg dig med via David Brunetti’s metode ”Action Songs”.

David Brunetti underviser i masterclass’s på Musical Akademiet Fredericia.

Jeg er uddannet fra Det Danske Musical Akademi, Fredericia, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og tager pt. den 3 årie sanger og sanglærer efteruddannelse  Complete Vocal Technic og kan derfor arbejde med alt fra klassisk over Adele til rock med dig.

Marie Westergaard underviser i sang via CVI teknikken Musical pop rock

Når du træner din stemme, kan den rykke sig helt utroligt. Jeg tilbyder sangundervisning til alle, der har lyst til at udvikle deres stemme.

Lad os tales ved ...