Sangundervisning

Insta. Musicalsang

Syng med den lyd du gerne vil, med et personligt udtryk funderet på et sund teknik.

Teknisk sang. Bliv en teknisk stærk sanger, med din egent personlige lyd.

Dramatisk sang. Syng dine sange ud fra et ærligt og personligt udgangspunkt hvor sangen behandles som en monolog.

Akut hjælp til hæse og trætte stemmer. Genfind balancen imellem din stemme og din krop / støtte.

Talestemmen. Skab en sund og effektfuld talestemme og bliv bevidst om hvad din talestemme udtrykker.

Om min sangundervisning

I min sangundervisning er det dig der bestemmer hvordan du gerne vil lyde. Jeg ser det som mit arbejde, at hjælpe dig til at synge sundt med den stemme og det musikalske udtryk du gerne vil have. Det skal være dejligt at synge, ikke en hård kamp!

Som sanger eller musicalperformer har du brug for at mestre mange forskellige klange og stilarter. Jeg underviser efter metoden “Complete vocal technique, som tillader dette.

Jeg arbejder med støtte og vejrtrækningsteknik ud fra det perspektiv, at vi alle er individuelle og derfor ikke føler Støtten på samme måde. Jeg er ekstrem konkret og bevidst om, at du skal forstå hvilke muskler du arbejder med når du støtter, så du aldrig er i tvivl om, hvad støtte er for dig.

Akut hjælp til hæse og trætte stemmer. Bliver du tit hæs efter at ha optråt, en øveweekend eller en tur i byen? Lad mig hjælpe dig med at genetablere balancen imellem din stemme og din støttefunktion, så du får en sund og stært stemme der ikke bliver hæs.

Dramatisk sang. Som sanger der ønsker at synge musical, kan du ikke nøjes med at være god til at synge. Du skal kunne fortælle historier gennem dine sange ud fra et ærligt og personligt udgangspunkt. Dette hjælper jeg dig med via David Brunetti’s metode ”Action Songs”.

David Brunetti har lavet masterclass’s på Scenekunstskolen Fredericia og Skuespiller forbundet.

 

Marie Westergaard underviser i sang via CVI teknikken Musical pop rock
sangundervisning

Når du træner din stemme, kan den rykke sig helt utroligt. Jeg tilbyder sangundervisning til alle, der har lyst til at udvikle deres stemme.

Lad os tales ved ...