Koncerter

Jeg elsker at optræde, om det er som solist ved korkoncerter, private arrangementer eller mine egne tilrettelagte koncerter.

Jeg optræder gerne med en eller flere sange ved Bryllupper, barnedåb eller andre festlige lejligheder med eller uden pianist. Kontakt mig og hør nærmere!

 

 

 

Mine egne koncerter:

“MERE MUSICAL” en foredragskoncert

Holder du meget af musical musik, og er du nysgerrig efter at vide mere? Så er “MERE MUSICAL” koncerten noget for dig! En kombination af live musik og foredrag om musicalgenrens udvikling fra 19.40’erne happy ending op til i dag. Sammen med pianist Gustavo Cardinal opfører jeg flere af musicalgenrens fantastiske og elskede numre. Der vil med sikkerhed være noget du kender, men også numre fra musicals der vil være helt nye for dig. Du vil høre lidt om handlingen og menneskerne bag de forskellige shows, alt imens musikeksemplerne opføres live for dig.

 

“SYNG MED MIG” en børnekoncert for de 3-6 årige.

Ta’ mor og far med til en koncert i børnehøjde, hvor man godt må lege med. Her opfordres børnene til at deltage med dans, sang og fri fantasi! Vi skal på slædetur med Cirkeline og musene, til Amerika med papegøjen fra Kardemommeby, lege aber sammen med Åh Abe men også nyde de smukke traner i Tranedans og meget mere:-)

I denne koncert kombinerer jeg min erfaring som børnekorsleder, rytmikpædagog og sanger til en koncertoplevelse for de mindste hvor koncertformen smelter sammen med leg. Efter koncerten har børnene sunget, lyttet, lært og leget sammen med mig, deres forældre og hinanden.

 

 

Marie Westergaard synger nytårskoncert

Når du træner din stemme, kan den rykke sig helt utroligt. Jeg tilbyder sangundervisning til alle, der har lyst til at udvikle deres stemme.

Lad os tales ved ...