Sangundervisning

Skal du til audition på Musicalakademiet eller en anden musicalskole? Er du begynder, professionel eller derimellem? Du er meget velkommen! Jeg tilbyder sangundervisning til alle, der har lyst.

Om min sangundervisning

I min sangundervisning er det dig der bestemmer hvordan du gerne vil lyde. Jeg ser det som mit arbejde, at hjælpe dig til at synge sundt med den stemme og det musikalske udtryk du gerne vil have. Det skal være dejligt at synge, ikke en hård kamp!

Som musicalperformer har du brug for at mestre mange forskellige klange og stilarter. Jeg underviser efter metoden “Komplet Sangteknik”, som tillader dette. En metode som mange af Musical Akademiet Fredericia’s sanglærere også bruger.

Herudover arbejder jeg med støtte og vejrtrækningsteknik ud fra metoder udviklet inden for klassisk sang. Dette giver en ekstrem stærk støttefunktion, som er et must for enhver musicalperformer.

Som sanger, der ønsker at synge musical, kan du ikke nøjes med at være god til at synge. Du skal kunne fortælle historier gennem dine sange ud fra et ærligt, personligt udgangspunkt. Dette hjælper jeg dig med via David Brunetti’s metode ”Action Songs”.

David Brunetti underviser i masterclass’s på Musical Akademiet Fredericia.

Jeg er selv uddannet fra Det Danske Musical Akademi, Fredericia og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og kan derfor arbejde med både de klassiske og de rytmiske musicals sammen med dig.

Når du træner din stemme, kan den rykke sig helt utroligt. Jeg tilbyder sangundervisning til alle, der har lyst til at udvikle deres stemme.

Lad os tales ved ...