Marie Westergaard

Musical akademiet, Konservatoriet og nu CVI’s 3 årig sanger og læreruddannelse!

Min baggrund

Jeg hedder Marie Westergaard.
Jeg er Uddannet Musical Performer fra Musical Akademiet Fredericia i 2003. Sidenhen har jeg uddannet mig videre til sanger og sanglærer på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Til august begynder jeg på CVI’s (Complete Vocal Institut) 3 årige efteruddannelse som sanger og sanglærer.

Jeg har optrådt som ensemble i professionelle musical opsætninger og optræder ved div. koncerter med pianist.

Jeg har undervist i sang i årevis og underviser pt. på Skuespiller Akademiet, Brøndby Musikskole, er Sang-coach i Brøndby Musical og privat.

I foråret 2018 fik 3 af mine privatelever optagelse på hendholdsvis PAS (Performing Arts School i Göteborg) og Guildford School of Acting. London.

Jeg elsker at undervise i sang!

 

Mit forhold til musicals

Jeg elsker musicals! Når dramaet når til et punkt, hvor følelserne sitrer, og handlingen må videreføres igennem sang og dans for at rumme alle disse følelser!

Jeg elsker, når sangen ikke kun er klang og lækre fraseringer, men også ærlig, fortællende og nødvendig. Jeg elsker, når en musicalperformer krænger sin sjæl ud i en sangs monolog, med et ærligt og stærkt udtryk leveret i form af en sangs klang og sjælfuldhed.

Elsker du også dette? Vil du gerne blive bedre til at levere sådan en performance? Så vil jeg gerne hjælpe dig!

Når du træner din stemme, kan den rykke sig helt utroligt. Jeg tilbyder sangundervisning til alle, der har lyst til at udvikle deres stemme.

Lad os tales ved ...